Studentbønnuka 20. til 24. februar

Vi i Laget tror bønn gjør en forskjell, og har lyst til at tilbedelse skal være en naturlig del av studenthverdagen. For å sette fokus på det arrangerer vi Studentbønnuka, og håper mange blir med på å tilbe Jesus, vår Herre og Gud, på campus.

Hvordan bli med?

Sett av tid en gang (eller flere) i løpet av uka til å be mens du er på campus! Du kan ganske enkelt trykke på det tidspunktet du vil be i bønneskjemaet, velg “Proceed as guest”, og skriv inn navn og campus.
Det hadde vært utrolig kjekt å fylle hvert eneste tidsrom med bønn på forskjellige campus, men det er ikke det viktige, poenget er å be!

Hvor kan jeg be?

Heldigvis hører Gud oss uansett hvor og hvordan vi ber. Samtidig er vi velsigna med bønnerom på forskjellige campus, og vi prøver å samle ei liste over dem her. Ta gjerne kontakt hvis du vet om flere bønnerom.

Gløshaugen

Bønnerommet i kjelleren på Stripa ved S2.
Dette bønnerommet har blitt rydda og forberedt til Studentbønnuka, bl.a. med tips til ulike måter å be på.

Dragvoll

Stillerommet mellom studentprestkontoret og Sit Helsesøster.

Øya

Olavsstua i 2. etasje i 1902-bygget.
Kapellet kommer under Studentbønnuka til å være lagt til rette for ulike måter å uttrykke seg ved bønn.

Kalvskinnet

Bønnerommet ved siden av Sit Helsesøster i Lysholmbygget.

Dronning Maud

Det er booka et grupperom som bønnerom 15-16 tirsdag. Romnr er A-1622.

Hvorfor be i studietida?

Laget er en studentbevegelse, og vi ønsker å ta med oss Jesus inn på campus. En av tingene han lærte oss er at bønn er viktig, ja så viktig at både Jesus og Den Hellige Ånd ber for oss akkurat nå. Derfor har vi lyst til å sette fokus på bønn på campus.

Kanskje har du også fått med deg at det er samme uka som fasten begynner, og til og med funnet noe å faste fra? Da har vi lyst til å utfordre deg til å la bønn på campus være noe du faster til, for det er vel viktigere å rette blikket mot Jesus enn å ta det vekk fra andre ting?

Til slutt har vi også lyst til å tilbe hele Gud med hele oss, og synes da det er naturlig å tilbe ham med alt vi gjør. Kanskje det viktigste er å tenke over at du studerer til ære for Gud?