Bli medlem

Hvordan bli medlem?

Fyll ut innmeldingskjemaet. Det koster 100 kr/skoleår å være medlem i Laget.

1. Fyll inn kontaktinformasjon.

2. Velg lag/forening Trondheim Kr. Studentlag.

3. Velg ønsket betalingsalternativ.

Innmeldingskjema

Fornye medlemskap?

Hvis du allerede er medlem, og er usikker på om du har betalt for nåværende skoleår, kan du sjekke dette på Min side. Når du har logget deg inn kan du se en liste over dine medlemskap, og når de sist ble betalt, nede til høyre. Det tar som regel en virkedag før betalinger blir registrert.

På grunn av nytt system hos Laget nasjonalt er det for tiden ikke mulig å fornye medlemskap. Hvis du ikke har betalt for dette skoleåret er det fint hvis du følger samme instruksjon som nye medlemmer.

Min Side

Allerede medlem i et annet lokallag?

Hvis du ikke er medlem i TKS enda kan du endre dette på “Min side”. Du kan enten bruke samme framgangsmåte som å fornye medlemskap, men til slutt velge “Endre lag/forening” og så fylle inn “Trøndelag” som “Fylke”, og “Trondheim kr. studentlag” som “Lag/forening”, eller du kan velge “Nytt medlemskap” nede til høyre, og følge samme framgangsmåten som nye medlemmer.

Hvorfor bli medlem?

  • Du støtter TKS og andre lokallag i Laget indirekte. NKSS får ca. 600 kr per medlem under 26 år i støtte fra Frifond hvorav 95% må fordeles videre til lokallag som TKS både basert på driftsstøtte etter antall medlemmer og prosjektstøtte etter søknad. Dette utgjør ca. 45 000 kr av TKS sine 150 000 kr i inntekter.
  • Rabatt på enkelte turer og sosiale arrangement som Adventsfest og 17. mai-fest
  • Tilgang til nøkkel og gratis overnatting på TKS-stua på Vassfjellkapellet
  • Du ønsker å støtte arbeidet i Laget (møter, utadrettet arbeid m.m.), selv om du ikke nødvendigvis kommer på lagsmøtene eller andre arrangement.
  • Du får stemmerett på halvtårsmøtene, og kan påvirke TKS sitt arbeid framover.

Når bør jeg bli medlem?

Du trenger ikke å bli medlem for å komme på møter eller arrangementene til Laget. Men hvis du kommer på et par arrangementer i semesteret synes vi det er naturlig at du bidrar til at Laget går rundt.