Hvorfor partnermenigheter?

Laget er en kristen skole- og studentbevegelse, ikke en menighet. Vi jobber med unge på tvers av kirkesamfunn og har et felleskirkelig trosgrunnlag. Vi ser på oss selv som kirkens utstrakte arm til norske skoler og studiesteder, og vi ønsker å se flere legges til i menighetene. Derfor ønsker vi i Trondheim Kristelige Studentlag å samarbeide med menighetene i byen, så vi kan være med på å gjøre Jesus kjent, så han blir trodd, elsket og etterfulgt.

Litt om partnermenighetene

Betania

Betania Ung er en del av Betania Misjonsforsamling, Trondheim.
Vi ønsker å være en Kristusfokusert menighet preget av tilbedelse, utrustning og tjeneste. Betania Ung har møter hver lørdagskveld kl 19.30 hvor unge mennesker samles for møte, lovsang, bønn og felleskap. Vi har møter hvor du kan lære mer om hvem Gud er, hva han vil for livet ditt og hvordan du kan ære Han i din hverdag. På lørdager møtes hovedsakelig folk i alderen 18-35 år, og ikke bare studenter. Du er uansett hjertelig velkommen! Etter møtene er det mulig å kjøpe seg noe godt i kaféen vår til inntekt for misjonsprosjektet. Betania Ung ønsker å være en åpen menighet der alle føler seg sett, inkludert og som en del av familien. Velkommen innom!

Salem

Salem menighet er en aktiv kirke plassert i hjertet av Trondheim sentrum. Vi vil gjøre verdifulle mennesker til etterfølgere av Jesus Kristus. Vi har hjerte for byen og ønsker å bety en forskjell der vi er med våre liv. Vi tror mennesker er skapt til felleskap, og ønsker å tilby små og store fellesskap for alle mennesker. Vår visjon har sin begrunnelse i misjonsbefalingen til Jesus. Vi ønsker at visjonen skal bli virkelighet ved at Guds Ord blir til handling i våre liv.